‘My Lovely Girl’ Press Conference + Still Cuts

l&krystalpress5

l&krystalpress12

l&krystalpress16

l&krystalpress4

l&krystalpress2

l&krystalpress3

l&krystalpress7

l&krystalpress8

l&krystalpress9

l&krystalpress10

l&krystalpress15

l&krystalpress17

l&krystalpress18

l&krystalpress19

l&krystalpress20

l&krystalpress4

l&krystalpress21

l&krystalpress28

l&krystalpress27

l&krystalpress26

l&krystalpress22

l&krystalpress23

l&krystalpress24

l&krystalpress25

l&krystalpress11

l&krystalpress13

Shy Soojung and Dorky Myungsoo, they’ve great chemistry, cute, and funny relationship. They’re too pretty.

Our OTP is perfect.

Krystal

krystalpress

krystalpress2

krystalpress4

 

krystalpress5

krystalpress3

 

L

lpress

 

Another Promotional Poster

mylovelygirlcover

Still-Cuts

Krystal_1410536390_20140912_mylovelygirl

 

lstillcuts

Infinite Power

infinitepower

Press Conference Video

 

 

Must Watch!

H-2!!

5 responses to “‘My Lovely Girl’ Press Conference + Still Cuts

  1. Gw mesti jadi yang pertama coment! MYUNGSTAAAAAL!! DAMN!! I’M GOING CRAZY B’Z OF U BOTH. I CAN’T STOP SMILE!! You both TOOOO PERFEEEEECT!! Oh my, gw jatuh cinta lagi. Sumpah dah gigi gw ampe kering saking gak bisanya mulut gw ditutup karna tawa2 gaje. Their moment soooo something #syahriniEnglishVer. Favorite gw yang mereka saling natap dibangku dgn tangan sama2 dilipat, tatapan dan senyum myungsoo itu loh SESUATU BUANGET!
    Dan satu kesimpulan gw, MYUNGSOO ITU SUKA NGELIATIN WAJAH URI SOOJUNG SECARA LANGSUNG!! Gak pake lirik2 tapi MENATAP LANGSUNG!! Buktinya doi suka banget miringin kepalanya buat liat wajah krystal langsung, padahal rain ajushi miringinnya gak segitu amat. DAN yg terpenting sama haeryung myung gak begitu, cuma sama soojungie doank. Aaaakh Sial lu myung, bikin soojung gugup tuh. Tapi gak pa2, lanjutkan #gubrak!
    Btw Thanks min buat foto2nya, lu emank the best dah #tebarkisseuforadmin

  2. Kalo berdasarkan imajinasi gw, gini yang myung pikirin “3 tahun lalu gw #anggapSiMyungKaloNgomongPakeLuGw udah terpesona ma elu #maksudnyaUriSoojungie ampe ilang kata2 karena itu sekarang giliran elu yang mesti terpesona ma gw #tebarDeathGlare&DeathSmileKeSoojungie #soojungieShy #MyungHappy

  3. FIKHAAA😄 baru lihat post yang ini akuu
    udah deh kalau kamu yang bikin pasti niat banget😀 tapi kamu bikin post selalu malem ya? tidur jam berapa kamu, dear? ._.

    AAA myung sialan bikin soojung ketawa gugup mulu, pandangannya ga nguati jugaa. dunia serasa milik berdua setiap mata mereka bertemu :’) mereka manis banget :’D

    DUA JAM LAGI MENUJU EPISODE PERDANA! XDD

  4. wahh ..
    oath very happy when I first saw this news.. *fans apa saya ini #plaakkk *gara-gara sekolah ini -_-” #Damn
    myungstal is the most mismatched couple >,<
    I hope that after this, there is news that Krystal f(x) and L infinite Dating, because the love of the location in the drama 'My Lovely Girl' Kkkkkkk~~
    Hopefully~
    Gomawooo…

What Do You Think? Write Down Here!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s